Sony Xperia Z3 Compact review în Română

Video is ready, Click Here to View ×


Mic, voinic, maximă putere în minim volum. Așa am caracteriza noi pe scurt noul mini-flagman de la Sony – Xperia Z3 compact. Înafară de comoditatea absolută față de restul telefoanelor mari de pe piață, noul Z3 compact vine cu specificații de top, rezistență la apă și praf, iar anul acesta avem parte și de 2 speakere frontale. Însă, nu doar atât! Anul acesta Sony a lansat și un fitness tracker- Sony SmartBand, care nu numai monitorizează activitățile zilnice, dar mai poate fi folosit și pe post de telecomandă pentru telefon. Vezi mai multe detalii în noul review marca Laboratorul Darwin!

Vezi prețul pentru Sony Xperia Z3 Compact:
http://darwin.md/sony-xperia-z3-compact-d5833-black.html

Și detalii despre Sony SmartBand:
http://darwin.md/sony-smartband-swr10-black.html

Și FitBit Flex:
http://darwin.md/fitbit-flex-fb401-black.html

Hai să fim prieteni pe Facebook!
https://www.facebook.com/DarwinMoldova

Moderator: Victor Țurcan
Producător: Victor…

23 Comments on Sony Xperia Z3 Compact review în Română

 1. Tin sa te contrazic in privinta rezistentei telefonului. Detin un Xperia Z1 Compact, mi-a cazut de pe masa pe podea si nu a patit absolut nimic, nici macar nu s-a stins, a functionat incontinuare ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. La capitolul sunet si fotografii, dupa parerea mea, telefoanele Xperia sunt cele mai bune, iar ca pret sunt mult mai accesibile in comparatie cu Samsung si Iphone.

 2. Am un ZL îmi place dar ca un moldovean veritabil mai vreau ceva la el dar ce anume  nu știu :))))  Un an zborul este stabil înafara de careva defecții la plăcile laterale care par a fi sticla însă sunt niște bucăți de plastic foarte bine decorate în rolul de sticla.
  Luând în mana un z3 și cel compact nu am simțit mari diferențe fata de ZL sunt sigur ca e mai puternic și totuși chiar am fost putin dezamăgit.

 3. Am vrut sa mi-l iau de black friday dar mi-am zis ca mai pot astepta pana in ianuarie 2015 cand apare Xperia z4 compact pentru ca acesta va veni cu un procesor nou snapdragon 810 care este cu adevarat o schimbare !!

   Eu cred ca un procesor nou este o schimbare semnificativa, este adevarat ca seria xperia z ar trebui sa se termine la z4 sau cel mult z5  !! Imi plac review-urile !! Bafta in continuare !!! 

 4. Un mic rezumat:
  E mic , compact. Bateria tine destul de bine. Camera nu prea impresioneaza.Sunet decent. Probabil ar trebui sa mai schimbe sony lucrurile ca nu au atins "perfectu" , mari schimbari de la z1c nu-s.

 5. buna analiza
  folosesc un z1 compact, satisfacut tehnic, nu si la nivel de interactiune. carcasa din sticla e cea mai proasta idee ever, mai ales dupa ce treci de la sticla gorilla

  seria COMPACT e potrivita pt cei care NU vor telefoane mari, ci continua sa foloseasca telefonul ca telefon:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*