Samsung Galaxy S7 és S7 edge – melyiket válasszam?Megpróbálok egy kis segítséget nyújtani abban, hogy a Samsung Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge kettős közül választva kinek melyik modellt érdemes választani.
Blog ► http://tech2.hu
Facebook ► https://www.fb.com/Tech2.hu/
Instagram ►https://www.instagram.com/tech2.hu/
Iratkozz fel YouTube-on ► https://www.youtube.com/c/tech2hutv?sub_confirmation=1
Twitter ► https://twitter.com/tech2hu

Keresőszavak, hogy megtalálj minket a YouTube-on: Samsung, Galaxy S7 edge, Galaxy S7 edge bemutató, Galaxy S7 edge videó, Galaxy S7 edge teszt, Galaxy S7 edge magyar, Galaxy S7 edge hands-on, Galaxy S7 edge teszt videó, Galaxy S7 edge magyar teszt, Galaxy S7 edge bemutató videó, Samsung Galaxy S7 edge, Samsung Galaxy S7 edge bemutató, Samsung Galaxy S7 edge videó, Samsung Galaxy S7 edge teszt, Samsung Galaxy S7 edge magyar, tech2.hu, tech2, magyar, teszt, bemutató, videó, MWC 2016, Samsung SM-G935F, SM-G935F, Galaxy S7,

Galaxy S7 teszt, Galaxy S7 magyar, Galaxy S7…

34 Comments on Samsung Galaxy S7 és S7 edge – melyiket válasszam?

 1. Sziasztok! Úgy dontottem hogy csúcskategóriás telefont szeretnek venni, és videók majd más emberek javaslata szerint a Samsung Galaxy S7 Edge és a Iphone 6s kozott fogok donteni. Nehéz kérdés ez nekem es a segitsegeteket szeretnem kerni. Előre is köszönöm.

 2. Sziasztok
  Az én elgondolásom szerint az Edge lekerekített széle miatt sérülékenyebb mint a sima s7. Gondolom a tokok sem védik az oldalsó részeket, mert akkor nem lehetne használni.
  Szerintetek mennyire igaz ez?

 3. Nem akarok akadékoskodni de az S7 240.000Ft az S7edge 270.000Ft.
  Ha egy vevő kiperkál majd negyedmillió forintot akkor szerintem az a 30.000Ft már nem vágja a földhöz a vásárlót

 4. Ha megvásárolnám akkor az S7 edget választanám,de úgy érzem,hogy nincs akkora különbség az S6 edgem és az új csúcsmodell között,hogy érdemes lenne váltani,főleg úgy,hogy mióta megérkezett a 6.0ás frissítés milliószor jobban kezeli a memóriát,mint a lollipop ezáltal eszméletlenül begyorsult a telefonom 😀 Majd S8ra váltok jövőre :DDD

 5. Üdv mindenkinek!

  Egy kis info ha esetleg fenn akadnátok az árakon!
  Én Németországban élek és persze itt veszek mindent ez nem kérdés, de az viszont igen hogy itt kint sokkal olcsóbb bármilyen termék mint ott Magyarországon.
  Itt kint interneten megrendelni egy Galaxy S7-et 699€ míg a Galaxy S7 Edge 799€!Akit érdekel az esetleg nézzen rá a netre mert sokszor olcsóbb. Merem ajánlani a http://www.otto.de oldalt mert én itt rendeltem tavaly a Galaxy S6 Edge Plusz telomat és azóta is meg van JA és 1 nap alatt megjött (Postán)Azt még hozzá tenném hogy innen Németországból nem minden internetes áruház küld külföldre csomagot de szerintem egy párnapos kirutcanás meg éri ha olcsóbb itt a termék. Amúgy jó az Edge kijelzős dolog de nehéz jó kijelző védőt találni rá. Sok sikert az új Galaxy tulajdonosoknak és sok jó élményt ?

 6. Ên a sima S7-et választanám, mêg akkor is ha mindkettőt ingyen kaphatnám meg. Azêrt mert fogtam már a kezemben s6 edge-t es nem jo megfogni, es az edge funkcio inkabb marketing szerepet tolt be mintsem egy olyan ujdonsag aminek haszna van.

 7. nekem s6-om van és nekem a sima 7 kéne sokkal jobb fogásban az s6 edge és a 7 edge is (volt már a kezemben) kicsúszik a kezemből néha!!!) szóval nekem a sima s7 kéne de maradok az s6-nál!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*