Samsung Galaxy S7 Edge: redenen om hem (niet) te kopen (Dutch)De Samsung Galaxy S7 Edge is Samsung’s vlaggenschipsmartphone voor 2016. Maar waarom zou je hem nu eigenlijk moeten kopen, of waarom net niet? Hier gaan we je in deze video een antwoord op geven.

Een van de misschien wel meest voor de hand liggende redenen om de Galaxy S7 Edge te kopen is het ontwerp van de smartphone. Samsung heeft de S7 Edge zijn ontwerp gebaseerd op dat van de S6 Edge, met hier en daar een aantal kleine aanpassingen. Zo is de smartphone een millimeter dikker, maar daardoor zit er een grotere batterij in het toestel en ligt hij beter in de hand. Iets wat terug is gekomen van de Samsung Galaxy S5 is dat de Samsung Galaxy S7 Edge waterdicht is, en je het geheugen kunt uitbreiden met een micro-sd kaartje.

Wanneer je de Galaxy S7 Edge ziet, gaat het scherm je zeker opvallen. En dit voor twee redenen: het scherm is afgerond aan de zijkanten en ziet er gewoon prachtig uit. Dankzij de ‘Edge randen’ ziet de smartphone er wat futuristisch uit, maar eveneens krijg je…

31 Comments on Samsung Galaxy S7 Edge: redenen om hem (niet) te kopen (Dutch)

  1. Ik heb thuis alles echt van Apple en heb dan ook de laatste nieuwe iPhone die er is. Ik denk eraan de Samsung Galaxy S7 Edge te kopen, maar dan zit ik vast met Android terwijl IOS echt goed en handig is. De camera van de Samsung Galaxy S7 Edge ziet er zo goed uit, veel beter dan die van de iPhone 6S. Denken jullie dat ik beter kan wachten tot de iPhone 7? Of zou Apple niet met een OLED scherm en een veel betere camera komen? Dan zwijg ik maar over de resolutie van beide apparaten. Wat kunnen jullie me vertellen of aanbevelen, want ik ben even de weg kwijt…

  2. de iphone SE is natuurlijk uitgekomen maar als je hem echt kan bestellen wanneer gaan jullie die dan onder de loop nemen zeg maar want wat jullie doe is altijd erg goed en handig voordat je een mobiel koopt. Ik hoor graag van jullie!

  3. Ik wil graag een nieuwe telefoon kopen . Maar ik weet niet welke . Welke telefoon raden jullie mij aan ?
    PS : het moet een dunne en grote Tel zijn , en die goedkoop is dus minder dan 200 euro

  4. prachtige tellefoon. zouden jullie mischien ook ooit toestemming mogen krijgen van uitgevers om drop testen met telefoons te doen? of zullen ze dat niet toestaan ;)

  5. beste telefoon die er nu is maar het geld is de telefoon momenteel niet waard maar over 2 of 3 maanden zijn alle flaggenschepen uit van andere bedrijven en dan wordt de prijs een stuk lager
    want nu kan ik de s6 al voor 460 euro krijgen terwijl die bij de release 700 euro was dus ik wacht nog even voor ik hem koop

  6. Ik heb de S7 Edge. Ik vind hem echt superfijn. Strak en mooi ontwerp, net zoals de S6. Ik ben echt een intensieve gebruiker, dus die grote accu is wel heel erg fijn. Wat me wel opvalt is dat deze af en toe gewoon totaal vast loopt, en daardoor reboot. Ik denk dat dit aan de software ligt, en dat er nog een paar bugs zitten in Android Marshmallow of Touchwiz. Hopelijk is dit snel verholpen met een software update.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*