Samsung Galaxy S4 vs Sony Xperia Z összehasonlító videó | Tech2.huTovábbi információk: http://tech2.hu

28 Comments on Samsung Galaxy S4 vs Sony Xperia Z összehasonlító videó | Tech2.hu

 1. Én nem vagyok nagy Samsung mániás ideáig volt Sonym.. Azzal nem voltam megelégedve de abba az is belejátszott hogy nagyon sok alkalmazás volt rajta.. Nemtudom sokan az S4 nincsenek megelégedve..!! De a videon keresztul is látszik mennyivvel gyorsabb az S4.. Pl. amikor kilép a kamerábol. Pl. mikor megnyitja a netet 🙂 Sokkal gyorsabb.. Mondjuk lehet hogy amugy nemilyen de mondjuk nagyon sok jó vélemény van a Z rol.. 🙂 De nemtudom hogy megvegyem e ? Mert az elozo Sonym az fagyos volt nagyon :

 2. Sziasztok.Segitsetek mert nem tudom melyiket vegyem.Igaz hogy a Sony Z vizállo de a Samsungnak a hátulja szinte törhetetlen.Sony Z-nek Bravia Engie kijelzője van.A Samsungot Gorilla Glass 4 védi.Nem tudom melyiket vegyem meg.Sony Z nem gyűjti a port?Segitsetek.

 3. Sziasztok.Segitsetek mert nem tudom melyiket vegyem.Igaz hogy a Sony Z vizállo de a Samsungnak a hátulja szinte törhetetlen.Sony Z-nek Bravia Engie kijelzője van.A Samsungot Gorilla Glass 4 védi.Nem tudom melyiket vegyem meg.Sony Z nem gyűjti a port?Segitsetek.

 4. PitbullMC elárulom neked hogy nekem xperia z-m van a haveromnak s4 gye és a z jobb mivel sokkal szebb nagyob színesebb és jobb a kamerája na meg az audio berendezése is.És jobb a memóriája no meg vízálló is.Enyi ezért a legjobb a z.Sony Xperia Z the best of smartphone.

  

 5. PitbullMC elárulom neked hogy nekem xperia z-m van a haveromnak s4 gye és a z jobb mivel sokkal szebb nagyob színesebb és jobb a kamerája na meg az audio berendezése is.És jobb a memóriája no meg vízálló is.Enyi ezért a legjobb a z.Sony Xperia Z the best of smartphone.

  

 6. S4 nagyobb számokkal rendelkezik mint a z, de ha most elvonatkoztatunk ezektől, akkor rá lehet jönni hogy van olyan amiben a z a nyerő. Vegyük először azt, hogy a z nem recseg-ropog egy hónap használat után, mint az s4. Ismerősömnek s4e van, nekem z-m és ő mondta h jobban tette volna ha a z-t választja. Most jöhet az iphone "buzik" kedvenc irománya, az anyaghasználat. Az s4 érzésre sokkal rosszabb anyagokból van, mint a z. Ha meg valaki azt kezdi mondani hogy az s4-ben vannak minden szemmozgás-érzékelő szenzorok, az nézzen magába… Használná valaha is? Oké először megveszi a telót, otthon kipróbálgatja, aztán ennyi (ezt is ismerősöm mondta, hogy ő sem használja, meg nem is annyira jól működik, ráadásul zabálja az akksit). Apropó akkumlátor. Itt is nagyobbak az s4 számai, de a z-n ott van az ún. STAMINA mód, ami többnapos működést tesz lehetővé. De természetesen mindenki azt a telefont veszi meg, amelyiket akarja :)

 7. Jobb vagy nem jobb nem számít! Újabb verziók mindig 1 picivel többet tudnak ennyi,kár ezen vitatkozni. 😉
  Továbbá:
  Sony Xperia Z hajlamos belassulni 4-5 telepített játék után néha akadozik.Ellenben a Samsung Galaxy S4-el szemben 8 telepített játék után is akadás mentes illetve lassulás mentes a készülék!
  Ha választanom kellene akkor HTC One! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*