Hardver szektor: Sony Xperia Z3

Video is ready, Click Here to View ×


Az Otherworld.hu Élménymagazin bemutatja a Sony Xperia Z3 telefont (by Shirin)

[Minden nem kívánatos kommentet felszólítás nélkül Törlünk, a kommentelőt pedig Bannoljuk]

Weboldalunk: http://www.othe

27 Comments on Hardver szektor: Sony Xperia Z3

 1. nagy határ szar a Sony , az én Umi Iron Pro-m becsomagolja az egész Xperia családot, van C-type, újlenyomatolvasó, íriszszkenner, Pulzusmérő :)fémháza van ,8magos 64bites proci 3gb ram, 5,5 colos fhd ips elöl 8megapixel (vakúval) hátul (Sony) kamera 20megapixel kéttónusú vakó, 3300mah az aksi lollipop 5.1 és az ár >>> 44 000ft + áfa 10 000ft = 54 000ft volt 🙂 Kinából!! jah és kétsimkártyás kártyafüggetlen már UPC korlátlan net fut rajta, überfasza telefon egyszer se fagyott le még v gondolkodott volna.

 2. Ha annyira jó,akkor bátyámnak miért csinálja azt,hogy ha ha fülhallgató be van dugva,akkor nincs baja,de ha ki van húzva,akkor a hívás után nem lehet a telefont lerakni? /elsötétedik egyből/ (Nincs 1 éves telefon,és még csak gyötörve sem volt)

 3. Nekem eddig csak Sony telefonom olt , és asszem az is lesz.
  Most vettem egy hete egy Z3 Compactot és valami eszméletlen jó.
  A Sonyban nem l ehet csalódni 🙂 Best márka ever

 4. Üdv srácok!
  Szólnék pár szót a Sony csodáival kapcsolatban, tudom mindenki a maga lovát dicséri én nem ezt teszem, ezt a telefon termék családot, Z1-Z3, compact vagy a nagy…. senkinek nem tudom ajánlani…. Igaz a kezdetek óta iPhone-t használtam, a 4S-em tönkre ment, az újat pedig iszonyat drágának találtam, váltottam, gondoltam megismerkedem az andorid világával, ez az első droid telefonom.

  Azért írom amit írok, mert 1-2 napos teszt alatt nem derül ki az ami 3 hónap alatt…
  Katasztrófa, napi rendszerességgel meghülyül a telefon… Hívnak, nem lehet felvenni, hiába érzékeli h rányomtam a felvevő gombra. Másnap kiveszem a zsebemből, felébresztem  képernyőt, és egy random kontaktot instant hív a telefon, ilyenkor a csörgetést nem lehet megaszakítani, ha már felvették akkor a hívást.
  SMS írás sem hibátlan, olykor meghülyül az egyébiránt kikapcsolt "nem emelem fel az ujjam csak húzkodom betüröl betüre funkció" az ujjamat felemelve és másik betüre nyomva is összeköti a betüket, és képtelenség írni vele.
  Amióta megvan, 2x kellett gyári beállítások visszaállítására nyomni mert, hiába kapcsolom be a mobilnetet akkor sincs net. Volt még hogy a képernyőt nem tudtam feloldani és még sok apró minden nap előforduló bosszantó megmagyarázhatatlan hiba.
  További érdekesség hogy csak a stock rommal csinálja, függetlenül h rootolva van vagy nincs.

  Az eszköz összeszerelési minősége a droidos társai között a plafont verdesi, bár a vízállósága is véges, mivel 3 hónap alatt, a kb 30 alakalommal kinyitott kis, töltő burkoló ajtó, már most nem úgy illeszkedik mint a dobozból kivéve…

  Mindegy végülis, biztosítást kötöttem rá, szal ha megjelenik rá az android 5 erősen úgy érzem, hogy kalapáccsal porrá törve egy borítékba söpörve végzi és kérek helyette egy újat, amit azonnal el is adok…

 5. ." addig jó amíg kis ideig használod, ha sokat van veled rájössz azokra a hibákra, amikről egy
  prospektus sem ír…
  de jobb szerintem mint az s5 ös, de arra szavakat sem pazarolnék.
  Amúgy meg ugye kinek mire kell, mindenkit arra bíztatok, ha a telefon lehetőségében kielégíti a
  használójának igényeit, akkor tökéletes.
  Nekem sajnos túl magas a mérce, de be kell vallanom nagyon tetszik a sony stílusa és azt én
  remek munkának találom. 🙂
  (csak hogy jót is mondjak róla xD )

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*